Njihov osmijeh vrijedi više!

Bilo jednom, u Titogradu

Ideja o ovom događaju potekla je prvenstveno od studenata Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore iz Podgorice, davne 2005. godine, pa se, po tradiciji, ova visokoškolska ustanova, vodi kao domaćin ove akcije. Organizatori su Savez studenata Ekonomskog fakulteta i NVO Nacionalni osmijeh Crne Gore, koji formiraju organizacioni tim koji obavlja sve aktivnosti vezane za projekat.
Pored prikupljanja slatkiša, odjeće, obuće, školskog pribora i ostalih stvari koje su sastavni dio poklona, našim mališanima se trudimo da ispunimo želje organizujući manifestaciju u vidu muzičkog i zabavnog karaktera, kada zajedno sa našim volonterima posjećujemo mecidiyeköy escort dječiji Dom ,,Mladost" u Bijeloj i družimo se sa djecom.
 Igrom, pjesmom, sportom i dobrim raspoloženjem gradimo jednu lijepu i humanu priču za koju, ponosno možemo reći da traje već 18 godina.  Poslednjih godina imamo podršku Ministarstva finansija i socijalnog staranja Crne Gore,  osnovnih škola, Unija srednjoškolaca Crne Gore je takođe od neizmjerne pomoći , kao i brojne renomirane crnogorske kompanije, mediji i javne ličnosti.  

SVI MI ZAJEDNO, ZA NJIH!
 

Postani volonter i doprinesi širenju osmijeha
Pridruži se
Kontaktiraj nas
Ukoliko imaš neko pitanje, sugestiju ili primjedbu za nas, slobodno nam se obrati, a mi ćemo u najkraćem roku odgovoriti.
Adresa
Ekonomski fakultet, Ul. Jovana Tomaševića br. 37, Podgorica